I november-versjonen av CAB Plan har vi gjort flere endringer i CAB Plan.

Viktig!

Vi oppdaterer nå systemkravene for CABAS og CAB Plan. Dette betyr at etter denne utgivelsen trenger du Windows 10 (ikke RT) / Windows Server 2016 eller nyere for å kjøre programmet. Kontroller at datamaskinen oppfyller kravene. Du kan finne ut mer om systemkravene HER

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen.

Sammendrag Release Notes CAB Plan november

CAB Plan: Lovet leveringsdato lagt til SMS

CAB Plan: Innstillinger for avvikshåndtering i egen fane

CAB Plan: «Berget» og «Venter kunde» kan legges til i feedvisningsfilteret

CAB Plan: Informasjon om skadeinspeksjonen i bestillingslisten

CAB Plan: Lovet leveringsdato lagt til SMS

Nå kan kjøretøyets eier inkludere informasjon om den lovede leveringsdatoen i SMS sendt for å bekrefte reparasjonen og påminnelsen om å forlate for reparasjon.

CAB Plan: Innstillinger for avvikshåndtering i egen fane

Innstillingene for avvikshåndtering er flyttet og administreres nå på en egen fane i grunndataene.

CAB-plan: «Berget» og «Venter kunde» kan legges til i feedvisningsfilteret

Statusene «Berget» og «Venter på kunde» kan brukes som parametere i nye og eksisterende filtre som brukes i strømningsvisningen.

CAB Plan: Informasjon om skadeinspeksjonen i bestillingslisten

Hvis du holder musepekeren over en skadeinspeksjon i bestillingslisten, vil du få informasjon om hvilken avdeling befaringen er bestilt ved. Dette kan være nyttig hvis du har flere avdelinger der skadeinspeksjoner bestilles. En fargemarkering på venstre side av raden viser også status for inspeksjonen.