I september-versjonen av CAB Plan har vi gjort flere endringer i CAB Plan.

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan september

CAB Plan: Kjørelengde og fargekode lagt til

CAB Plan: Mulighet til å endre utseendet på CAB Plan Start

CAB Plan: Flisen for klare reparasjoner lagt til i CAB Plan Start

CAB Plan: Svaradresse for e-post fra bilutleiefirmaer

CAB Plan: Felt for egenandel kan redigeres

CAB Plan: Planlegg alle ikke-startede jobber automatisk

CAB Plan: Nummeret til takstens arbeidsordre er lagt til på sjekklisten

CAB Plan: Kjørelengde og fargekode lagt til

Hvis arbeidsordren inneholder en avlesning av kilometerstand, samt fargekode, vil begge disse være tilgjengelige i flytvisningen når du holder muspekeren over registreringsnummeret. Fargekoden er også synlig i planleggingen når du holder muspekeren over en planlagt jobb.

CAB Plan: Endre utseendet til CAB Plan Start

Det er nå mulig å omorganisere flisene på CAB Plan Start i den rekkefølgen du ønsker. For å gjøre dette må du velge å redigere ved å klikke på knappen øverst til høyre på siden. Deretter flytter du en flis ved å ta tak i den med venstre museknapp og drar den til ønsket sted. Det samme gjelder hvis du ønsker å fjerne eller legge til en flis. Flytt deretter flisene du ikke vil skal være synlige for området nederst på siden eller de som skal være synlige for området over linjen. Hvis du vil endre fargen på flisen, klikker du blyanten og velger fargen du vil bruke. Når du er ferdig med å gjøre endringer, lagrer du ved hjelp av knappen øverst til høyre på siden.

CAB Plan: Klare reparasjoner lagt til i CAB Plan Start

En ny flis er lagt til i CAB Plan Start som viser antall arbeidsordrer som har statusen Klar.

CAB Plan: Svaradresse for e-post fra bilutleiefirmaer

Når et bilutleiefirma svarer på en leiebilbestilling, sendes svaret til verkstedets e-postadresse i CABs kunderegister. Hvis verkstedet ønsker svar på en annen e-postadresse, er det nå mulig å legge til en.

CAB Plan: Felt for egenandel kan redigeres

Feltet for fradragsberettiget i arbeidsordren har tidligere vært låst og kunne bare fylles ut automatisk fra taksten. Feltet er nå mulig å fylle ut eller endre manuelt.

CAB Plan: Planlegg alle ikke-startede jobber automatisk

Nå vil alle ikke-startede jobber som inneholder tid bli planlagt på nytt når du trykker på «Søk og planlegg». Tidligere ble bare de jobbene som var etter at den siste jobben startet planlagt.

CAB Plan: Nummeret til takstens arbeidsordre er lagt til på sjekklisten

Nå er alle arbeidsordrenumre synlige i den digitale sjekklisten, uansett om de kommer fra CAB-plan eller taksten.