I april-versjonen av CAB Plan har vi gjort flere endringer i CAB Plan.

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan juni

CAB Plan: Import av nasjonale helligdager

CAB Plan: Deaktiver advarsel om at den forrige jobben ikke er fullført

CAB Plan: Overføring av skadedato fra kalkyle til sak (Ikke Danmark)

CAB Plan: Ny plassering av "Rediger" -knappen i organisasjonsinnstillingene

CAB Plan: Import av nasjonale helligdager

Det er nå mulig å importere nasjonale helligdager for et kommende kalenderår. Ved import vil permisjon bli lagt til alle avdelinger på verkstedet. Når du velger dager, kan du også velge å merke dagene som betalt permisjon hvis informasjonen fra CAB-planen brukes for lønn. Hvis det er planlagte jobber på de valgte dagene, vises en advarsel, og du bør planlegge disse jobbene på nytt først. Hvis du angrer på valget ditt, kan permisjonen fjernes ved å laste ned helligdagene på nytt og deretter klikke ut av de ønskede dagene.

CAB Plan: Deaktiver advarsel om at den forrige jobben ikke er fullført

Det finnes nå en innstilling i organisasjonsinnstillingene som deaktiverer advarselen som en tekniker mottar når en tidligere jobb ikke er fullført.

CAB Plan: Overføring av skadedato fra kalkyle til sak

Dersom beregningen inneholder en skadedato, vil denne datoen nå inngå i overføringen av opplysningene fra kalkylen til saken i CAB Plan. Informasjonen legges til i sakens kravfane.

CAB Plan: Ny plassering av "Rediger" -knappen i organisasjonsinnstillingene

"Rediger" -knappen i organisasjonsinnstillingene flyttes til toppen av vinduet for enklere tilgang.