For å endre på noe i grunndata må man ha tilgang som CAB Plan Administrator.

• Trykk på fanen Grunndata til venstre i CAB Plan
  • Trykk så på Bruker.
  • Trykk på knappen NY, nede i høyre hjørne.
  • Velg Bruker.
  • Fyll inn den nye brukerens detaljer, for- og etternavn, Telefon 1, telefon 2 og personlig E-postadresse.
  • Velg Rettighet i feltet til høyre.

Huk av ønsket rettigheter:

Ordrelegger

Kan booke oppdrag

CAB Plan Administrator

Administrerer CAB Plan grunndata

Ekstern skadeinnspeksjonsbooker

Kun for forsikringsselskap.
Booking av eksterne skadeinnspeksjoner.

Kundemottaker

Kan skape nye oppdrag og skape og booke skadeinnspeksjoner.

Observatør

Brukes ikke. (kun for gransking)

Planlegger

Kan planlegge ut moment

Resepsjonist

Kan skape og booke skadeinnspeksjoner.

Reservedelsman

Kan kun redigere reservedelsstatus i oppdrag samt sende SMS.

Teknikker

Brukes for å tidsstemple i CAB Plan

Tidstempler (Multi)

Gruppebruker for tidsstemplingsklient.
Skal kun brukes for Multistempleren.

• Fyll inn Brukernavn, brukernavnet må være unikt for alle brukere av CAB Plan. Om valgt brukernavn er opptatt vises det en feilmelding, legg til ytterligere bokstaver, tall eller spesialtegn til brukernavnet aksepteres av serveren.
  • Den nye Brukeren er nå innlagt i CAB Plan og en e-post med den nye brukerens Brukernavn og Passord blir sendt til brukerens oppgitte e-postadresse.