For å endre i grunndata må du ha rettighet som CAB Plan Administrator.

• Gå til en av fanene Skadebesiktigelse, Bestilling, Planlegge, Tekniker eller Flytskjema.
  • Klikk på knappen Administrer ved vinduet for Fravær og utvidet arbeidstid

• Velg hele verksted i rullegardinlisten ved Justere tid lengst oppe til venstre
  • Velg årsak under Fravær, f.eks. Helligdag
  • Velg Start- og sluttdato og fyll i eventuelle klokkeslett eller huk av for Hele dagen
  • Skriv i Beskrivelse, f.eks. andre juledag
  • Klikk på Legg til

• Eller klikk på Direkteimport for å importere offentlige fridager
  • Velg marked, år og klikk Hent
  • Huk av de dagene du vil legge til og om dagene skal være betalt fravær

• Klikk på Lagre og Lukk når du er klar