september-versjonen av CAB Plan har vi gjort flere endringer i CAB Plan.

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke  ikonet «Release Information» oppe til høyre  den øverste menylinjen.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan september

CAB Plan: Alle årsaker til avvik kan velges uavhengig av type jobb
CAB-plan: Rensing av saker eldre enn 10 år
CAB Damage Inspection Booking: Verkstedets e-postadresse lagt til i bestillingsbekreftelsen

CAB Plan: Alle årsaker til avvik kan velges uavhengig av type jobb
De ulike årsakene til avvik har tidligere vært knyttet til hvilke typer jobber som utføres. Du kan  velge årsak til avvik uavhengig av type jobb.

CAB Plan: Rensing av saker eldre enn 10 år
Reparasjonssaker som ikke har endret seg  10 årvil bli fjernet og kan da ikke lenger søkes i CAB Plan.

CAB Damage Inspection Booking: Verkstedets e-postadresse lagt til i bestillingsbekreftelsen
Verkstedets e-postadresse er lagt til i bestillingsbekreftelsen som kjøretøyets eier mottar via e-post ved bestilling av skadeinspeksjon