I mai-versjonen av CAB Plan har vi gjort flere endringer i CAB Plan.  

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen.

 

 

Sammendrag av Release Notes CAB Plan mai 


CAB Plan: Tidsstempling skal nå gjøres i CAB Repair
CAB Plan: VIN-kode overføres fra CAB Damage Inspection Booking
CAB Plan: Kopi av leiebilbestilling
CAB Plan: Advarsel hvis datoen for leiebilbestillingen ikke samsvarer med reparasjonsbestillingen
CAB Damage Inspection Booking: Dekktypeinnstilling og dekkbilde lagt til
CAB Plan: Oppdater til 64-biters klient                    

CAB Plan: Tidsstempling skal nå gjøres i CAB Plan Repair
Etter denne utgivelsen av CAB Plan vil det ikke lenger være mulig å starte tidsregistrering på teknikersiden. På teknikersiden finner du i stedet en lenke som åpner CAB Plan Repair. Samme brukernavn og passord brukes til å logge på både CAB Plan og CAB Plan Repair. Hvis du er administrator, administrerer du fremmøte og tidsstempler i CAB Plan Repair. 


CAB Plan Repair Instruktion
CAB Plan: VIN-kode overføres fra CAB Damage Inspection Booking
Hvis kjøretøyidentifikasjon via det nasjonale kjøretøyregisteret er aktivert i CAB Damage Inspection Booking, vil VIN-koden automatisk bli lagt til saken i CAB Plan.  

 

CAB Plan: Kopi av leiebilbestilling                                                                                      Når du bestiller en leiebil i CAB Plan, kan du nå få en kopi av bestillingen som sendes til bilutleiefirmaet. I innstillingene for bilutleiefirmaet skriver du inn e-postadressen som 

kopien skal sendes til.   

CAB Plan: Advarsel hvis datoen for leiebilbestillingen ikke samsvarer med reparasjonsbestillingen
Hvis datoene for leiebilbestillingen ikke stemmer overens med datoene for reparasjonen, vises det en advarsel i saken. Dette er samme type advarsel som også vises for leiebiler. Dette vil gjøre det lettere å huske å bestille leiebilen på nytt hvis reparasjonen har blitt ombooket.


 


CAB Damage Inspection Booking: Dekktypeinnstilling og dekkbilde lagt til
I CAB Damage Inspection Booking er det nå mulig å aktivere dekktypen og også laste opp et bilde av et av dekkene. De tilgjengelige dekktypene er sommerdekk, vinterdekk og vinterdekk med piggdekk.
CAB Plan: Oppdatering til 64-bitsklienter 

Fra og med denne versjonen vil CAB Plan blir oppdatert til en 64-bitsversjon. Vi gjør dette for å øke ytelsen og driftssikkerheten i systemet.  

 

For at du skal kunne kjøre den nye 64-bitsversjonen av CAB Plan, må operativsystemet ditt støtte 64-bitsapplikasjoner. En 32-bitsversjon er fortsatt inkludert i installasjonsfilene, hvis du får problemer, og du finner den ved å søke etter «CSP (32bit)» på datamaskinen.