CAB Plan-versjonen for februar har ingen synlige endringer. I stedet jobbet vi med å løse problemer som er rapportert fra brukerne. Det er gjort mye arbeid for å klargjøre systemet for flytting til en ny driftsplattform. Dette vil bli gjort i en ekstra release i mars. I forbindelse med dette blir det noe planlagt nedetid.

Ekstra release med planlagt nedetid i mars 2022

Mellom 18:00 fredag 4. mars og 23:59 6. mars 2022 vil CAB utføre omfattende vedlikeholdsarbeid, som vil påvirke de fleste av våre tjenester i bilområdet, inkludert CAB Plan. Dette vil bety at disse tjenestene ikke vil være tilgjengelige i denne perioden.
Les mer om nedetiden her:
https://cabgroup.se/no/kjoretoy/supportmapp/pushnotiser-fordon-/planlagt-nedetid.html

Sjekk også ut den helt ny applikasjon for tidsstempling, CAB Plan Repair. Applikasjonen er nettbasert, som gjør tidsstempling tilgjengelig på enten mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin.

Etter lesing får du tilgang til Release notes i CAB Plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen i supportfanen.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan februar

• Sjekk ut CAB Plan Repair!

CAB Plan Repair – en nettbasert løsning for tidsstempling

Sjekk ut den nye nettbasert appen tilgjengelig for tidsstempling, CAB Plan Repair. I den har vi samlet funksjonalitet og informasjon en tekniker trenger for å kunne utføre arbeidet sitt. Applikasjonen er nettbasert, som gjør det mulig å bruke en mobiltelefon, et nettbrett, eller datamaskin for stempling.

Det også mulig å signere punkter i sjekklisten. Noe som var etterspurt i en mobil løsning.

En ny funksjonalitet er at du kan delstemple lakkdetaljer. Dette betyr for eksempel at du kan se at to av tre deler er lakkert og klare. En annen nyhet er at en tekniker kan velge å overta jobber som er tildelt andre teknikere. Jobben planlegges ikke på nytt i CAB Plan først, slik det ble tidligere.

Den eksisterende mobilløsningen - TimeTracker-appen, vil  ikke være tilgjengelig etter 5. mars  2022.

For å bruke CAB Plan Repair, bruk lenken nedenfor og logg deretter inn med samme brukernavn og passord, som enten tekniker eller multibruker.

https://automotive-repair.cabgroup.net/

Her finner du brukerveiledningen for CAB Plan Repair:

https://cabgroup.se/download/18.40efb41117dc24f66b31e7d3/1642063236533/CAB%20Repair%20Instruksjon.pdf