For eksempel, hvis du trenger å bestille et nytt passord, er det viktig å vite hvilket brukernavn du har og til hvilken e-postadresse passordet ditt skal sendes.

Slik finner du det:

• Gå til fanen Grunndata, Generelt og velg Bruker
  • I listen over brukere ser du nå hvilket brukernavn og hvilken e-postadresse som er knyttet til brukeren din.
  • Hvis du vil endre e-postadressen din eller annen kontaktinformasjon, dobbeltklikker du på linjen med navnet ditt i listen over brukere

• Nå har du muligheten til å endre informasjonen din. Merk at brukernavn ikke kan endres.
  • Klikk OK for å lagre.

Følg instruksjonen Glemt passord: Hvordan bestille nytt passord i CAB Plan? for å finne ut hordan du ordner deg et nytt passord.