I juniversjonen av CAB Plan har vi lagt til muligheten for fotoinspeksjoner i CAB Plan. I forbindelse med dette vil det nå være mulig å bestille fotoinspeksjoner fra CABs nettbaserte skadeinspeksjonsportal (CAB Damage Inspection Booking).

Fra og med denne utgivelsen vil det også være mulig å bestille CAB Overview som er en ny nettbasert applikasjon for å se statusen til alle reparasjoner bestilt på ett eller flere verksteder.

Etter lesing får du tilgang til utgivelsesnotater i CAB plan ved å klikke på ikonet «Release Information» øverst til høyre på den øverste menylinjen.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan juni

CAB Plan: Behandling av fotoinspeksjon

CAB Plan: Vis alle reparasjonstrinnene i planleggingen

CAB Plan: Deaktiver spørring ved gruppearbeid

CAB Plan: Håndtering av foto for eksterne verksteder

CAB Plan: Omplanlegging av flere teamjobber samtidig

CAB Damage Inspection Booking: Bestille fotoinspeksjon

__________________________________________________________________________________________

CAB Plan: Håndtering av fotoinspeksjon
På fanen "Skadeinspeksjon" er det et nytt område der alle fotoinspeksjoner er synlige.

En fotoinspeksjon har ingen avtale i kalenderen. Hvis du ønsker å ha en avtale om når inspeksjonen skal utføres, er det mulig å bestille dem i kalenderen som en regelmessig inspeksjon. Deretter vises et kameraikon på bestillingen i kalenderen.

Du kan også opprette fotoinspeksjoner manuelt ved å klikke på ikonet for en ny inspeksjon og deretter fylle ut informasjon og legge til bilder i oppdraget.

I et eksisterende tilfelle oppretter du en ny fotoinspeksjon via en knapp. Hvis du vil ha et tidspunkt for når inspeksjonen skal utføres, bestilles den inn i kalenderen på vanlig måte.

CAB Plan: Vis alle reparasjonstrinnene i planleggingen
Via verktøytips på en planlagt jobb kan du se en oversikt over alle jobbene i reparasjonen. Dette gjør det enklere å se om for eksempel to jobber overlapper hverandre.

CAB Plan: Deaktiver spørring ved gruppearbeid
Når en tekniker merker en jobb som er planlagt for en prosjektgruppe som ferdig, vises et spørsmål om det totale arbeidet er utført. Dette spørsmålet er det nå mulig å deaktivere, noe som har vært en forespørsel fra de kundene der det vanligvis bare er en tekniker som utfører hver jobb. Deaktiveringen gjøres i de teamets grunnleggende data ved å fjerne markeringen i avmerkingsboksen.

CAB Plan: Håndtering av foto for eksterne verksteder
For å sikre at alle bilder inkluderes i et oppdrag når bilder er lagt til av begge verkstedene, må du nå aktivt velge hvilke bilder som ikke skal deles med det andre verkstedet.

Hvis du aldri vil dele bilder med det eksterne verkstedet, er det en innstilling i organisasjonsinnstillingene i form av en avmerkingsboks som må merkes av.

CAB Plan: Omplanlegging av flere teamjobber samtidig
På team i planleggingen er det nå en knapp for å flytte alle jobber som ikke er startet fra én produksjonsperiode til den neste. Denne funksjonen kan hjelpe hvis du har mange planlagte jobber som må flyttes. Når du trykker på knappen, kan du velge om du vil flytte jobber fra gjeldende produksjonsperiode eller fra en valgfri jobb som er valgt i kalenderen og menyen.

CAB Damage Inspection Booking: Bestille fotoinspeksjon

Hvis du vil at muligheten til å bestille en fotoinspeksjon skal være tilgjengelig, må dette aktiveres på administrasjonssiden til skadeinspeksjonsportalen.

I listen over verksteder det kan bookes på, vil det nå være to valg ved bestilling. Enten velger du å bestille en fysisk inspeksjon med en avtale eller en fotoinspeksjon uten tid. Hvis du velger fotoinspeksjon, vil forskjellen i neste trinn når du bestiller være at kalenderen for valg av tid mangler.