I CAB Plan-versjonen for november finner du en rekke forbedringer og nye funksjoner. Det er blant annet gjort ytterligere forbedringer for jobbplanlegging hvor den forrige jobben er fullført. 

Lenker til nye Release Notes finnes i hendelseslisten øverst til høyre. 

Alle release notes finnes under Support-fanen på Hovedmenyen til venstre i CAB Plan. Velg RELEASE NOTES oppe på linjen oppe i Support-vinduet. 

Sammendrag Release Notes CAB Plan november 

CAB Plan: Informasjon lagt til skadeinspeksjonsrapporten 

CAB Plan: Fjern SMS-varsling fra Bookingplaner 

CAB Plan: Nytt filter i planleggingen der forrige jobb er fullført 

CAB Plan: Enklere måte å velge standard filterinnstilling på i flytvisningen 

CAB Damage Inspection Booking: Slett alle innstillinger for en inspeksjonsavtale 

 

CAB Plan: Informasjon lagt til skadeinspeksjonsrapporten 
En ny kolonne er lagt til i skadeinspeksjonsrapporten. Det viser hvilken avdeling bestillingen er gjort på. Denne informasjonen kan være relevant når man skal sammenligne flere avdelinger. 

Det er nå også mulig å eksportere informasjonen i rapporten i csv-format, som deretter kan åpnes i Excel. 


CAB Plan: Fjern SMS-varsling fra Bookingplaner 
Det er nå mulig å fjerne SMS-varsling fra et eksisterende Bookingplaner. Tidligere var det bare mulig å legge til varsler eller flytte dem mellom de forskjellige jobbene.  CAB Plan: Nytt filter i Planlegge hvor forrige jobb er fullført 
Etter forespørsler fra kundene er det nå mulig å enkelt se i planleggingen hvilke av jobbene som skal planlegges som har en tidligere fullført jobb. Dette kan hjelpe hvis jobber først skal planlegges basert på når jobben er mulige å starte. Disse jobbene vises i et nytt filter til venstre i planleggingsvisningen. 


CAB Plan: Enklere måte å velge standard filterinnstilling på i flytskjema 
Når du bruker forskjellige filtre i Flytskjema går det nå raskere å gå tilbake til innstillingen som er satt som standard. Standardinnstillingen åpner du ved å klikke på stjernen til venstre for listen med filtre. Stjernen blir gul når standardinnstillingen er valgt. CAB Damage Inspection Booking: Slett alle innstillinger for en inspeksjonsavtale 
Nå kan alle merker og årsmodeller som er valgt i en verkstedavtale slettes samtidig. I avtaleinnstillinger finnes det nå et ikon som brukes til å ta vekk alle merker i avtalen. Deretter kan du legge til de merkene som skal gjelder fra nå av.