I CAB Plan-versjonen for september finner du en rekke forbedringer og nye funksjoner. Blant annet er sjekklistene forbedret ytterligere etter ønske fra brukerne våre.

Koblinger til Release Notes finnes etter lesingen i varslingslisten øverst til høyre.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan september

CAB Plan: Informasjon om nytt program for stempling fra mobil
CAB Plan: Ny funksjonalitet i håndtering av sjekklister

CAB Plan: Informasjon om nytt program for stempling fra mobil
I løpet av høsten lanserer vi en ny app for stempling fra mobilen, CAB Repair. Appen er nettbasert og fungerer med alle de vanlige nettleserne. I tillegg til et enkelt og tydelig brukergrensesnitt, vil funksjoner som signering sjekklister også være mulig i CAB Repair fra mobilen. I løpet av oktober vil en rekke brukere teste og evaluere programmet før det lanseres for alle.

CAB Plan: Ny funksjonalitet i håndtering av sjekklister
Nå er det flere alternativer for når sjekklisten vises til teknikeren. Tidligere var valget å vise sjekklisten når jobben var utført eller ikke i det hele tatt. Det er nå totalt fire valg:

Sjekklisten vises ikke:

Sjekklisten vises når du starter jobben:

Sjekklisten vises når jobben er utført:

Sjekklisten vises både ved starten av jobben og når jobben er utført:

Det er nå også mulig å hindre teknikeren i å velge "Ikke relevant" når de signerer et punkt i sjekklisten. Dette gjøres ved å fjerne haken fra gjeldende punkt.