I CAB Plan-versjonen for juni finner du nå en rekke forbedringer og nye funksjoner. Blant annet er det nå mulig å sortere avdelinger i planleggingen, og angi parkering av kjøretøyet.

Koblinger til Release Notes finnes etter lesingen i varslingslisten øverst til høyre.

Sammendrag av Release Notes CAB Plan Juni

CAB Plan: Sortering av avdelinger i planleggingen
CAB Plan: Angi parkeringsplass
CAB Plan: SMS sendes når kjøretøyet er klar til levering
CAB Plan: Ikon for berget kjøretøy på listen over kommende befaringer
CAB Plan: Informasjon lagt til på planlagte jobber
CAB Plan: Ny måte å se på kalkylespesifikasjoner

CAB Plan: Sortering av avdelinger i planlegging
Nå er det mulig å selv velge hvilken rekkefølge som avdelingene skal vises på i planleggingen. Innstillingen er personlig, og lagres lokalt på datamaskinen.

CAB Plan: Angi parkeringsplass
På arbeidsordren kan kjøretøyets parkeringsplass angis. Denne informasjonen vil da vises i planleggingen, flytvisningen, og på teknikeres jobbvisning.

CAB Plan: SMS sendes når kjøretøyet er klar til levering
I en tidligere release ble statusen "Klar til levering" lagt til. Nå er det mulig å velge at en SMS om henting av kjøretøyet skal sendes til kunden når denne statusen velges.

CAB Plan: Ikon for berget kjøretøy på listen over kommende befaringer
I listen over kommende befaringer vil det nå vises et berget-ikon når denne statusen er valgt i arbeidsordren.

CAB Plan: Informasjon lagt til på planlagte jobber
I planleggingen har det blitt lagt til mer informasjon i teksten som vises når musepekeren føres over jobben. Informasjonen som er lagt til er: Reservedelsstatus, låne- og leiebil, samt aktuelt forsikringsselskap.

CAB Plan: Ny måte å se på kalkylespesifikasjoner
For at den siste informasjonen fra kalkylen skal være tilgjengelig i CAB Plan vil informasjonen i de ulike spesifikasjonene vises i et nytt vindu. I en overgangsperiode vil spesifikasjonene i PDF-formatet fortsatt være tilgjengelig, men for å sikre at du alltid har den nyeste informasjonen må denne nye måten benyttes. Vinduet åpnes ved at du klikker på den nye knappen i arbeidsordren, på flytvisningen, eller på teknikers jobb.