• Gå til fanen Flytskjema
  • Klikk på knappen for å Redigere filterinnstillingene (blyanten) oppe i høyre hjørnet

• Skriv inn Navn på filteret
  • Velg i rullegardinlisten om du vil Filtrere på Organisasjoner, Avdelinger og/eller Ressurser
  • Velg om du vil filtrere oppdraget etter dato og hvordan du vil vise dette
    Dersom man velger innstillingen Neste arbeidsdag, vises morgendagen, om en tekniker er på jobb. Er det slutten på uken, og ingen jobber helg, vises mandag, som neste arbeidsdag.
  • Huk av for de statuser du vil skal vises i filteret. Velg blant igangsettings-, jobb- og reservedelstatus
  • Klikk på Lagre når du er klar.