Gå inn på menyen Skadevurderingsavtale og velg Takseringsavtale i listen.

Her listes de avtaleforslag som man mottar fra andre verksteder. Du har mulighet til å filtrere på aktive og inaktive avtaler, samt eksportere en liste med avtaler til Excel. Du kan også sortere i kolonnene ved å trykke på kolonneoverskriften du ønsker å sortere i.

Under «Handlinger» kan du velge å akseptere, avvise eller oppheve en avtale.

1. Akseptere en avtale
Man aksepterer en avtale ved å trykke på et mottatt avtaleforslag, da ser man og kan velge hvilke bilmerker og årsmodeller det skal kunne bestilles på hos dette verkstedet, før avtalen aksepteres.

1. I listen kan du velge hvilke bilmerker som verkstedet tar imot, samt minimum og maksimum alder. Trykk så på Legg til.
  2. Ta bort et merke ved å trykke på søppelbøtten.
  3. Tar verkstedet imot alle merker velger man bare «Alle» og trykker på Legg til.
  4. Trykk på «Godta» når alt er klart.

2. Avvis en avtale
Man avviser en avtal ved å trykke på «Avvis» ytterst til høyre på linjen med verkstedsinformasjonen. Når man avviser må man oppgi årsak for hvorfor man avviser avtaleforslaget. For eksempel om det feilinformasjon har forekommet, osv.

3. Oppheve en avtale

Man kan oppheve en gyldig avtale ved å trykke på «Opphev» ytterst til høyre på linjen med verkstedsinformasjonen.